top of page
Joulupuoti kahvilapöytä.jpg

TAPAHTUMAT

Järjestämme Kotolinnassa ja Saarisen pirtillä sekä yhdessä muiden yrittäjien kanssa tapahtumia ja kursseja, joista ilmoitamme tarkemmin tällä sivulla. Seuraa tarjontaamme myös Kotomon Instagram- ja  Facebook-sivuilta!

Yhteisjuoksulenkit 2024.jpg

Yhteisjuoksulenkille torstaisin klo 18 Kotolinnasta 

Paltamon Urheilijat järjestävät Kohti kymppiä- yhteislenkkejä Paltamossa torstaisin klo 18 alkaen 18.4ja jatkuen 6.6. asti. 

Kohti kymppiä- lenkit sopivat kaiken kuntoisille liikkujille ja mukaan tarvitset vain lenkkikengät ja kelin mukaisen vaatetuksen. Ensimmäisellä kerralla tehdään hyvin kevyt lenkki. Yhteislenkit ovat maksuttomia eivätkä vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Kiehimänjoen juoksu 080624 flyer.PNG

Kiehimänjoen juoksu lauantaina 8.6.

– tänä vuonna maraton, puolimaraton ja kuntokymppi!

Kolmatta kertaa järjestettävä Kiehimänjoen Juoksu juostaan Paltamossa 8.6.

Tänä vuonna on uutena matkana tarjolla myös maraton!

Puolimaraton ja maraton ovat virallisesti mitattuja matkoja.

Myös lapsille on oma 1 kilometrin pituinen ”Kiehimän-Joen” juoksu. Lasten juoksussa jokainen saa palkinnon. Kotolinnassa on tarjolla myös muuta puuhaa koko perheelle.

Juoksutapahtuman lähtöpaikkana ja kisakeskuksena toimii Kotolinna, jossa on kisailijoiden huoltotilat, ruokailut, saunat sekä tarvittaessa majoitusta. Keittolounasta on myynnissä niin juoksijoille kuin kannustajille. Juoksun jälkeen on mahdollista varata myös palauttava hieronta Kotolinnassa toimivalta Hieronta MaiKolta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paltamon Urheilijoiden tilille  FI93 5324 0940 0007 53  (viestikenttään juoksijan nimi/nimet).

Aikainen ilmoittautuja saa 10 € alennuksen kaikista aikuisten sarjan juoksuista 15.4. asti.

Osallistumismaksun suoritus tykysetelillä (Edenred, ePassi, Smartum, TYKY) on mahdollista ennen tapahtumaa valitessa Kotomon palvelupisteeksi.

Kysy tarvittaessa myös majoitusta tunnelmallisista tiloistamme! 

044 3578828 tai info@kotomo.fi 

Lämpimästi tervetuloa!

bottom of page