top of page

KOTOLINNA

Kotolinna on vanhan ajan tunnelmaa henkivä ja nykyaikaiset palvelut tarjoava majatalo upeassa jokirantamiljöössä Paltamon keskustassa.

Perheystävällinen kokoontumispaikka palvelee niin matkailijoita, paikallisia asukkaita ja yrityksiä kuin etätyötä tekeviäkin. Kotolinna on kulttuurihistoriallisesti merkittävä paikka Paltamon seudulla ja uudistuksen myötä nyt kaikkien käytössä oleva kodikas keskus monille palveluille.

Kotolinnalla on vaiheikas historia. Kiehimänjoen rannalla sijaitseva, vuonna 1950 rakennettu rakennus on ollut alkujaan lääkärintalo. Tämän jälkeen se on toiminut päiväkotina ja käsityökeskuksena. Viimeisimmäksi talo on ollut yksityisomistuksessa ja vuonna 2020 rakennus tontteineen siirtyi Kotomo Oy:lle.

Historiaa henkivään taloon on tehty peruskorjausta suojelumerkinnän mukaisesti aikakaudelleen ominaisia piirteitä kunnioittaen.

 

R5AK7936.jpg
R5AK6863.jpg

Nykyaikaan päivitetyt tilat palvelevat vaativampiakin tarpeita. Kotolinnasta löytyy neljä tunnelmallista majoitukseen ja etätyöskentelyyn sopivaa huonetta, oleskelu- ja ruokailutilat, keittiöt, saunatilat ja tekemistä koko perheelle. Lisäksi pihapiirissä asiakkaiden käytössä ovat pihasauna ja poreallas sekä terassi jokimaisemalla.

Kotolinnassa mahdollistuvat makeat unet ja leppoisat lomapäivät, etätyöt ja kokoukset sekä suuremmat ja pienemmät juhlat. Yhteistyökumppaneidemme kanssa toimitamme asiakkaillemme tarjoilut, retkivälineet sekä opastukset.

 

Olipa toiveenasi lyhyt- tai pidempiaikainen majoittuminen tai viikonlopun kestävä kestitys isommalle porukalle, Kotolinnassa nautitte olostanne silmiä hivelevässä ympäristössä!

bottom of page