top of page
ALUEINFO2.jpg

Alueinfo

Kotolinna sijaitsee Paltamon keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä palveluista. Kotolinnaan on hyvät kulkuyhteydet. Meille pääsee mukavasti autolla tai julkisilla liikennevälineillä, kuten bussilla tai junalla. Läheisin lentokenttä sijaitsee Kajaanissa, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kotolinnasta. 

paltamokarttapohja.jpg

ETÄISYYKSIÄ

Kajaani 40 km

Kajaanin lentoasema 44 km

Oulu 145 km

Rovaniemi 300 km

1 Kotolinna

2 Rautatieasema 

3 Linja-autoasema/ Neste Paltamo 

4 K-Market, Alko, Apteekki ja Posti

5 S-Market

6 Paltamo Golf, 2,5 km

Paltamon taajamasta löytyy muun muassa lounaspaikkoja, ruokakauppoja, vaatetusliike, kirjakauppa, apteekki, Alko ja muita erikoisliikkeitä sekä kirjasto.  

Paltamon palvelutarjontaan voit tutustua täältä 

Paltamossa on virkeä kulttuurielämä erityisesti kesäisin. Matkailijoille löytyy monenlaista näkemistä ja tekemistä. Tutustu kunnan tarjontaan ja tapahtumiin täältä

Paltamossa voi harrastaa monenlaista liikuntaa. Suomen parhaimpiin ja kauneimpiin lukeutuva golfkenttä Oulujärven rannalla palvelee innokkaita golfaajia. Lisäksi alueelta löytyy sisä- ja ulkokuntosalit, urheilukenttä, kaksi frisbeegolfrataa, lapsiperheystävällisiä uimarantoja, venesatama sekä kävely- ja maastopyöräreittejä. Tutustu Paltamon liikuntamahdollisuuksiin täältä.

Välineet liikuntaan voit vuokrata Kotomolta!

bottom of page